Om os - Jobkonsulenterne - Hjælp til jobsøgning - jobansøgning - CV - jobsamtalen - LinkedIn

Gå til indhold

Marianne Vogelius Hansen
Chefkonsulent med stor erfaring i det offentlige jobmarked.

Kommunikation og læring har været den røde tråd i mit arbejdsliv.

Jeg er uddannet EH-økonom og har i de sidste 25 år løbende videreuddannet mig indenfor kommunikation og læring ift voksne. Min positivistiske baggrund kombineret med en lang erfaring med læring og modtagerorienteret kommunikation gør, at jeg ofte er i stand til at bygge bro mellem de naturvidenskabelige og de humanistiske områder. Jeg er meget optaget af at kunne kommunikere det komplekse enkelt og modtagerorienteret. Det skal give mening.

Min joberfaring er både fra det offentlige og det private erhvervsliv. Jeg har erfaring fra store organisationer både politiske og ikke politiske, og fra den mindre arbejdsplads i det kommunale.

Som person er jeg nysgerrig, engageret og båret af mine værdier. Jeg har en analytisk og ofte struktureret tilgang til udfordringerne men heldigvis sammenholdt med en god portion kreativitet og evne til at se tingene omvendt.Fredi Falk Vogelius
Chefkonsulent med stor erfaring i det private jobmarked.

Coaching samt udvikling af mennesker og deres karriere er det, der fortrinsvis har karakteriseret min 30 årige karriere i erhvervslivet. I min coaching arbejder jeg inden for rammerne af ICF’s 11 kernekompetencer og anvender bl.a. forskningsbaseret viden fra såvel hjerneforskningen, positiv psykologi og Core Dynamics Coaching. Jeg har de sidste 12 år arbejdet intensivt med personvurdering og er certificeret i brugen af testværktøjerne Wave Professional Style, CPI og 16PF.

Jeg er oprindelig uddannet Ba.Sc.E.E. og derudover videreuddannet som Coach i London fra The Coaches Training Institute (CTI). Jeg er NLP Master Practitioner fra Dansk NLP Institut v/Ole Vadum Dahl og Tad James fra USA, samt autoriseret i MBTI trin I og II samt JTI. Derudover er jeg certificeret hos FranklinCovey til at undervise i De 7 Gode Vaner.

Som person er jeg nem at begejstre, og jeg deler gerne ud af min begejstring. Min impulsive natur og en høj grad at empati, gør mig i stand til hurtigt at sætte mig i andres sted og se deres muligheder. Jeg lægger stor vægt på et godt layout, så indholdet præsenterer sig bedst muligt.


Du er velkommen til at ringe på: 4050 3911, hvis du ønsker yderligere information.

Se desuden hvad vi ellers kan tilbyde på: https://nymandvogelius.dk/
Christian

Kontakt os på:  jobnu@jobkonsulenterne.dk

Samtalerne afholdes på vores kontor ved Vesterport S-tog, Vester Farimagsgade 15, 4. sal, 1606 København V.

Tilbage til indhold